تغذیه خوب، دوران پیری سالم تر!
محققین معتقدند بهبود کیفیت رژیم غذایی در سنین بزرگسالی می تواند بر سلامتی در سنین پیری تاثیر بگذارد. مطالعات نشان داده انتخاب مناسب غذا در طول دوره بزرگسالی – با کاهش غذاهای فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه ها، سبزیجات و غلات، دانه ها و مغزهای خوراکی – می تواند تاثیر مثبتی بر قدرت و عملکرد بدنی در دوره بعدی زندگی بگذارد واطمینان از سالخوردگی سالم تری را به دنبال داشته باشد.
نتایج تحقیقات بر روی ۱۰۰۰ مرد و زن ۶۰ ساله در انگلستان که طی دوره بزرگسالی مورد پیگیری و بررسی قرار گرفتند نشان داد افرادی که در طول بزرگسالی بیشتر میوه، سبزیجات و غلات کامل در رژیم غذایی مصرف کرده و از غذاهای فرآوری شده کمتری استفاده نموده بودند، در آزمایشات عملکرد فیزیکی در اوایل ۶۰ سالگی نسبت به افرادی که عادات غذایی ناسالم داشتند، بهتر بودند.