امروز : یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ ساعت : ۱۴:۵۳:۰۵

افزایش خطر مرگ با خوردن غذاهای سرخ شده!

مطالعات زیادی نشان داده اند، خوردن مکررغذاهای سرخ شده می تواند عوارض نامطلوبی داشته و سلامتی فرد را به خطر اندازد!

 محققین مدارکی  ارائه نموده اند که مصرف غذاهای سرخ شده می تواند سلامت قلب و عروق را تحت تاثیر قرار دهد و خطر ابتلا به بیماری دیابت (نوع ۲ ) را افزایش دهد.

در تحقیقات جدید که بر روی زنان بالای ۵۰ سال در ایالات متحده انجام شده است، دانشمندان دریافتند زیاده روی در مصرف غذاهای سرخ شده می تواند خطر مرگ را به علل مختلف افزایش دهد. در نتایج این پژوهش که در ژورنال بین المللی BMJ منتشر شده است، از غذاهای سرخ شده به عنوان خطرناک ترین عامل تهدید کننده سلامت انسان یاد شده است! در این مطالعه پژوهشگران بعد از بررسی عادات رژیم غذایی، به ویژه مصرف انواع غذاهای سرخ شده، ثابت کردند بین خوردن مرتب غذاهای سرخ شده و افزایش خطر مرگ، بخصوص ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی، ارتباط مستقیمی وجود دارد.

بررسی عوامل موثر در افزایش خطر مرگ در انسان، از قبیل شیوه زندگی، کیفیت غذا، درآمد و سطح تحصیلات، نشان داد، به طور کلی مصرف حداقل یک بار غذای سرخ شده در روز می تواند ۸ درصد خطر مرگ را در انسان افزایش دهد!

همچنین با بررسی انواع غذاهای سرخ شده مشخص گردیده است که مصرف حداقل یک بار مرغ سرخ شده و یا ماهی سرخ شده در روز به ترتیب منجر به افزایش حدود  ۱۳ درصدی و یا ۷ درصدی خطر مرگ در افراد می شود. شایان ذکر است محققین ارتباطی بین خوردن غذای سرخ شده و خطر مرگ در ارتباط با ابتلا به سرطان پیدا نکرده اند.

 با توجه به یافته های اخیر، محققین معتقدند، کاهش مصرف غذاهای سرخ شده، به خصوص مرغ سرخ شده و ماهی سرخ شده ممکن است تاثیر چشمگیری  در حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد. با این حال، آنها اذعان می دارند نتایج بدست آمده، حاصل تحقیق در جمعیتی از زنان ایالات متحده بوده و ممکن است نتایج در جمعیت های مختلف در جهان متفاوت باشد!

به هر حال  پژوهشگران خاطرنشان کردند در مطالعه انجام شده ارتباط مصرف غذاهای سرخ شده به عنوان یک عامل خطر مهم در مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی عروقی مشهود می باشد و این عامل خطر را می توان به سادگی، با اصلاح و تغییر شیوه زندگی برطرف نمود!

با اقتباس از:

MedicalNewsToday, 25 January 2019

لغو پاسخ دادن

چهار × یک =









Call Now Button