امروز : چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹ ساعت : ۱۷:۱۱:۴۳

امکان افزایش سرطان مری با مصرف چای داغ

امکان افزایش سرطان مری با مصرف چای داغ

براساس آمار انجمن سرطان آمریکا، در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۷ هزار و ۶۵۰ مورد جدید سرطان مری وجود داشت که بیش از ۱۶۰۰۰ نفر از این بیماران، جان خود را از دست خواهند داد. تخمین زده می شود تقریباً ۲۰ درصد از مبتلایان به سرطان مری ۵ سال پس از تشخیص بیماری به زندگی خود ادامه می دهند.
عوامل متعددی ممکن است موجب ابتلا فرد به سرطان مری گردد. این عوامل عبارتند از: سن بالای ۵۵ سال، جنسیت مذکر، رفلاکس اسید معده و یا داشتن رژیم غذایی حاوی میزان زیاد گوشت فرآوری شده و مصرف کم میوه و سبزیجات.
تحقیقات جدید که در ژورنال بین المللی سرطان منتشر شده است، ارتباط بین نوشیدن چای بادمای بالا و خطر ابتلا به سرطان مری را نشان می دهد.


در مطالعه ای که دکتر اسلامی و همکارانش بر روی بیش از ۵۰۰۰۰ نفر از افراد در منطقه کوهورت استان گلستان که بین ۴۰ تا ۷۵ سال سن داشتند، انجام شد، محققین از نظر بالینی شرکت کنندگان را بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷ مورد پایش قرار دادند. در این مدت ، ۳۱۷ نفر به سرطان مری مبتلا شدند.
محققان دمای چای را به “خیلی گرم” (دمای بیش از ۶۰ درجه سانتیگراد) و “سرد یا ولرم “(دمای پایین تر از ۶۰ درجه سانتیگراد) تقسیم کردند. آن ها همچنین در آنالیز نتایج خود “زمان گزارش شده از ریختن چای تا نوشیدن” و همچنین “میل به نوشیدن چای بسیار گرم” را در نظر گرفتند.
به طور کلی ، نتایج این مطالعه حاکی از این بود، نوشیدن ۷۰۰ میلی لیتر چای “بسیار گرم” در روز، احتمال ابتلا به سرطان مری را ۹۰ درصد در مقایسه با نوشیدن همان مقدار چای “سرد یا ولرم” در روز افزایش می دهد. بعضی محققان همچنین بیان کردند نوشیدن مایعات بسیار گرم به طور مرتب نیز می تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.
دکتر اسلامی و همکارانش خاطر نشان ساختند اقدام معقول برای بهداشت عمومی این است که بتوان این نتایج را به انواع نوشیدنی ها تعمیم داد و به مردم توصیه نمود قبل از مصرف نوشیدنی های داغ صبر کنند تا نوشیدنی ها خنک شوند و دمای آن ها به کمتر از ۶۰ درجه سانتیگراد برسد. این محققین همچنین بیان کردند، درک مکانیسم های مرتبط با این فرآیند نیازمند تحقیقات بیشتری است.

MedicalNewsToday, March 22, 2019

لغو پاسخ دادن

یک + هجده =









Call Now Button